Traprenovatie met eikenhout

Houten traprenovatie met eikenhout

Eén keer in de zoveel tijd bent u toe aan iets nieuws. Ook in uw interieur. Maar veel mensen zien het klusgedoe dat daarmee gepaard gaat niet zitten. Wie weet vindt u uw oplossing in een eikenhouten traprenovatie. Want daarmee frist u uw interieur binnen één dag op. Zonder hak- of breekwerk. Hoe wij dat doen? Voordelen houten traprenovatie met eikenhout Bij ETR geven we de voorkeur aan het ...

Lees meer

Open trap bekleden

Open trap bekleden

Een open trap bekleden zorgt ervoor dat jouw trap een een echte blikvanger wordt! Het open karakter werkt erg uitnodigend in een woning. Afstemming met de rest van uw interieur is van groot belang. En bij het bekleden van een open trap komen de vakmansvingers van ons slagvaardige team goed van pas.
Open trap rondom bekleden Een open trap bekleden wij meestal ‘rondom’. Dit betekent dat we ...

Lees meer

Wangbekleding

Bij de renovatie van uw trap kunt u ervoor kiezen om ook zijkanten (“wangen”) van uw trap te bekleden.

E.T.R. Traprenovatie verzorgt wangbekleding die precies past bij uw trap. Maak van uw interieur een totaalplaatje met dit mooie stuk vakmanschap.

Lees meer

Vloer leggen

U wilt dat uw interieur een compleet geheel is? Om uw trap naadloos aan te laten sluiten bij de rest van uw inrichting, verzorgt E.T.R. ook hoogwaardige kwaliteitsvloeren.

We bieden u een ruim assortiment topmerken laminaat- en pvc vloeren en parket uit onze eigen lijn. Bekijk de website van E.T.R. Vloeren voor meer informatie.

E.T.R. vloeren is selected dealer van YourFloor®. Zo kunnen we v...

Lees meer